Dit is wat enkele cliënten zeggen:

– Werkt de therapie door, zo ja hoe? Zo nee, waarom niet?

De therapie werkt zeker door, weet beter bij mezelf te blijven en me zekerder te voelen over wie ik ben en wat ik wil, wat goed voor me is en wat niet. Ik ben me meer bewust van mijn eigen grenzen, die ik meer bewaak nu. Daar ben ik erg blij mee.

B. (vrouw)

ex-cliënte

Ik vind jou een goede therapeute: geduldig, duidelijk, sterk en lief.

Je bent de zaak nooit voor me gaan invullen. Ik had soms wel wat meer richtingaanwijzers gewild, suggesties voor en training in nieuw gedrag, maar achteraf snap ik de grote waarde van alles op z’n tijd in mij laten bovenkomen, niet forceren, het ontvouwt zich zonder bemoeienis van buitenaf.

En ik voelde me altijd ondersteund en ‘in goede handen’.

Dankjewel – het is een bijzonder proces.

F. (vrouw)

pianiste

Over het proces:

– Het is hard werken. Raakt me bijna altijd wel en elke sessie blijven zaken nawerken, zelfs nog van de eerste sessies.
– De sessies met de meest pragmatische issues zoals ‘welk huis past bij mij’, waren altijd direct waarde-toevoegend.
– De overige sessies werken op dieper niveau, op het niveau van overtuigingen en of ‘aangeleerde patronen’.
– Langzaam maar zeker werkt het ook op het diepste niveau. Ik mag er zijn zoals ik ben en durf reëel te kijken naar me zelf en mijn gedragingen en waardeer mijn eigen inzet, maar durf ook te leren van missers….
– Er is niet altijd iets wat er duidelijk bovenop drijft, soms ook wel. Maar als dat er niet is, vind ik het heel lastig om diepere emoties te hebben.
A. (man)

ex-cliënt

Overal gevolg van de therapie/kern: Ik durf meer te leven. En dan vooral meer mijn gevoel toe te laten en daar iets mee te durven. Hierdoor durf ik ook meer te ‘vliegeren’. Met als gevolg wel dat de vlieger ook wat meer up en down, links en recht vliegt. Maar ik ben er meer bij en durf meer en meer zelf te sturen. Minder lijdend voorwerp of het uitsluiten/controleren van de vlieger.

V. (man)

ex-cliënt

Dit wil ik ook. Ik wil een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.